Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за 33 4x4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да раздвижим темата

Идеята е 4х4, но колата да остане супер ниска. Имаше шум от кардана, но преправих тунела и реших проблема.
    За преплъзването на задната гума при завой намерих решение. Виско съединител от Renault Espace Quadra.
    Attached Files

Comment

супер утре тогаз да я видим на феста
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
        Идеята е 4х4, но колата да остане супер ниска. Имаше шум от кардана, но преправих тунела и реших проблема.
        За преплъзването на задната гума при завой намерих решение. Виско съединител от Renault Espace Quadra.
        Значи е станала Перманент!
        Сега остава да дадеш снимки и обширно описание, как си го направил!
        Иначе браво!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Значи е станала Перманент!
          Сега остава да дадеш снимки и обширно описание, как си го направил!
          Иначе браво!
          Или одъртяваш и забравяш или си пропуснал.Имаше доста страници писано и снимков матерял по преправянето рязането и слагането на задното !!!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
            Или одъртяваш и забравяш или си пропуснал.Имаше доста страници писано и снимков матерял по преправянето рязането и слагането на задното !!!
            Не си прав , чадо!
            Не се казва : одъртяваш и забравяш, а одъртяваш и оглупяваш!
            Честно казано- пропуснал съм!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Не си прав , чадо!
              Не се казва : одъртяваш и забравяш, а одъртяваш и оглупяваш!
              Честно казано- пропуснал съм!
              някаде от тука почна да я прави 4х4 http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=46892&page=3
              Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:03.

Comment

Да, ама както гледам е за БАН!
                Не е споделил някои етапи

Comment

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
                  А аз си мисля ,че препльзването отзат пак ще го имаш ако си сьс заден мост от 33ка 1ва серия,просто тяхния мост е сьс спер и на завои вьтрешната гума прави обороти колкото вьншната,затова на старите 4х4 задния мост се включва допьлнително с мальк лост до скоростния
                  ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                  Alfa Romeo 145 3.0V6
                  Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                    А аз си мисля ,че препльзването отзат пак ще го имаш ако си сьс заден мост от 33ка 1ва серия,просто тяхния мост е сьс спер и на завои вьтрешната гума прави обороти колкото вьншната,затова на старите 4х4 задния мост се включва допьлнително с мальк лост до скоростния

По-голяма глупост от това не бях чел в този раздел. 33 и шпер!?!? Корега, моля те вземи се в ръце. Ако това беше истине, отдавна щях да съм и аз със шпер, защото както всички добре знаем, при 33 и преден и заден диф са еднакви, различни са само короните им.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ха ха ха ха ха ,срамота,че толкоз 33ки си карал а не знаеш изобщо,ама изобщо за какво иде реч,всеки които е имал 33ка 4х4 преди 1989г ще ти обясни за какво става вьпрос,ато не е и срамно да попиташ,задаи си вьпроса само сам/за какво са го направили тоя лост тия жабари да се включва и изключва тоя мост и за каква цел.Повече нищо няма да пиша,аман от професори,поредната осрана тема
                      ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                      Alfa Romeo 145 3.0V6
                      Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                        Ха ха ха ха ха ,срамота,че толкоз 33ки си карал а не знаеш изобщо,ама изобщо за какво иде реч,всеки които е имал 33ка 4х4 преди 1989г ще ти обясни за какво става вьпрос,ато не е и срамно да попиташ,задаи си вьпроса само сам/за какво са го направили тоя лост тия жабари да се включва и изключва тоя мост и за каква цел.Повече нищо няма да пиша,аман от професори,поредната осрана тема

Аз въпроси не си задавам, а когато отворя касетата и видя какво има вътре, разбирам за какво иде реч. Повече глупости не ми се четат. Като си ти големия разбирач, обясни какъв е шпера на 33. Пластинчет ли е, Торсен ли е? Може би някакъв извънземен?
                        Наистина АМАН от ГЛУПАЦИ. Просто не пиши глупости, а се обоснови. Дай снимка, схема на работа на шпера и обясни на нас глупавите и неразбиращи що е то LSD и има ли то почва в 33.
                        Понеже тия в ahmotorsports са прости затова продават шперове по 650 лири:
                        http://www.ahmotorsports.co.uk/index2.htm

А сега хайде обясни пак на нас (или може би на мен, като по-глупав) защо се изключва задният мост на 33-ките до 89-та с лост, а не с електромагнит (след 89-та).
                        Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:41.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
                          А сега хайде обясни пак на нас (или може би на мен, като по-глупав) защо се изключва задният мост на 33-ките до 89-та с лост, а не с електромагнит (след 89-та).

Защото италиянците още не са били открили електромагнетизма и не са го познавали. За това и не са имали импулсни датчици, тоест АБС и други простотийки!
                          Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:06.

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...656&f1=details
                            този човек продава и комби 4*4 освен тази на снимката
                            Last edited by zilala; d.m.y г., 23:12.

Comment

Прецака ми се бобината на двойното предаване. Консумация 80 ампера.

Comment

Ако си я набримчил директно на 12 волта е изгоряла. Самата бобина се пренавива лесно. Ако имаш проблеми с компа, решението е за 7-9 лева. Прави се един ШИМ, който утре ще го сложа и ще дам в темата ШИМ, какво се е получило. В момента съм с едно мощно съпротивление 1.2 ома, ама това е за "Селски тунинг".

Comment

Working...
                                X